Groendecoratie, -styling en advies

Groendecoraties en interieurbeplanting versterken de ambiance van elke ruimte: thuis, op kantoor of bij een evenement. Zakelijk, klassiek, modern of trendy: de creaties van Styled by Suzanne passen bij elke interieurstijl.

 

Interieurstyling door Styled by Suzanne

Een sfeervolle ambiance realiseert Styled by Suzanne door zijden bloemen, mummieplanten en hoogwaardige kunstplanten- en bomen te combineren met natuurlijke materialen als hout, kurk en bamboe. Alles wordt geplaatst in prachtige vazen, plantenpotten, -bakken en -zuilen.

Onze klanten zijn voor ons net zo uniek als onze creaties. Daarom maken wij unieke items die echt bij onze klanten en de locaties passen.

Heeft u vragen op het gebied van groendecoratie en interieurbeplanting? Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om samen met u te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Persoonlijke aandacht en contact is voor ons erg belangrijk.

Uw wensen op het gebied van interieurbeplanting en groendecoratie werken wij uit op papier. Dan doen wij een voorstel, compleet met foto’s van wat wij in gedachten hebben.

Contact

  •