Écht groen(decoratie) met mummieplanten

Styled by Suzanne werkt, als een van de weinigen in Nederland, met mummieplanten. Mummieplanten zijn echte planten die zo geprepareerd zijn dat ze jarenlang goed blijven, zonder dat ze enige verzorging nodig hebben. De ideale planten voor bedrijven en in huis.

De ideale kantoorplanten

Mummieplanten

Om mummieplanten ‘levend’ te houden vervangen we het water uit de bladeren met afbreekbare, milieuvriendelijke prepareervloeistof. Hierdoor blijft de geur, kleur en natuurlijke uitstraling van de plant jarenlang bewaard.

Verzorging

De mummieplant heeft geen enkele verzorging nodig. Zo nu en dan afstoffen is voldoende.

Levensduur

De levensduur van een mummieplant is afhankelijk van de locatie, maar onder ideale omstandigheden kan het oplopen tot wel 10 jaar.

Gebruiksaanwijzing

De luchtvochtigheid in de ruimte waar de mummieplant staat mag niet hoger zijn dan 70% procent. De temperatuur mag niet lager zijn dan 10 graden Celsius. Bij een hogere luchtvochtigheid of lagere temperatuur kunnen de bladeren wat prepareervloeistof verliezen, hetgeen groene vlekjes kan geven. Echter, zolang u de plant niet buiten, of in een badkamer of sauna plaatst, zal dit nooit voorkomen.

Onze collectie

Mummieplanten zijn een zeer exclusief product. Wij zijn dan ook trots een van de weinigen in Nederland te zijn die (meerdere van) deze planten aanbiedt.

Washingtonia-palm

De bladeren van deze in het buitenland gekweekte palm worden door ons geprepareerd. Wij verwerken ze daarna in een echte palmkop, zodat het weer een echte palmachtige plant wordt.
De Washingtonia-palm wordt door ons, in een door u uitgekozen, pot vastgezet en prachtig afgewerkt.

Mummiegrassen

De toppers onder de geprepareerde planten zijn onze mummiegrassen. Deze gyneriumgrassen prepareren wij zelf. Het voordeel van deze mummiegrassen is dat ze in diverse maten worden geleverd, afhankelijk van uw wensen en de pot of plantenzuil waarin ze worden geplaatst.

Bekijk ook onze projectenpagina voor meer afbeeldingen van onze mummiegrassen.

Phoenix-palm

Net zoals bij de Washingtonia-palm inporteren wij de Phoenix-palm uit het buitenland. Hier prepareren we de bladeren en zetten ze vast in een echte palmkop.

De hoogte van deze combinatie is ongeveer 2 meter. Ideaal als statement item in uw interieur.